keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Estekisojen tulokset 21.2.18!

Hellurei! Pidin tänään ne estekisat, joista puhuin aikaisemmin. Ajattelin ensin ettei osallistujia juuri tulisi, mutta niitä tuli kuitenkin riittävästi. Kiitos kaikille osallistuneille vielä kerran ja pidemmittä puheitta siirrytään tuloksiin...

Ryhmäkuvat (kaikki eivät ehtineet ryhmäkuviin):



Tulokset:

1. Dina Ravenhook (32,08s)
Dina veti ensimmäisestä luokasta puhtaan radan kuten myös toisesta luokasta. Lisäksi Dinan aika ajallisessa luokassa oli kaikkein nopein. Asu on virheetön ja erittäin tyylikäs, kaikki värit sopivat loistavasti yhteen. Mahtavaa!

2. Katarina Gladehope (35,02s)
Kata veti kummastakin luokasta puhtaan radan kuten Dinakin. Aika toisessa luokassa oli kuitenkin hieman Dinan tulosta hitaampi. Asu on sääntöjen mukainen ja omaperäinen. Värit sopivat yhteen ja asusta ei siten ole moitittavaa. Upeaa!

3. Vendela Moondaughter (44,58s)
Vene veti ensimmäisestä radasta puhtaat tulokset ja toisessa tuli yksi moka eli kaksi virhepistettä. Aika oli myös jonkin verran kahdella ensimmäiselle sijalle sijoittuneita hitaampi. Asu on moitteeton ja värit sopivat yhteen. Upeaa!

4. Stella Lightninghill (45,37s)
Stella veti ensimmäisen radan puhtaasti ja toisessa tuli kaksi virhepistettä kolautuksen johdosta. Aika oli erittäin lähellä Veneen tulosta, mutta asu ei kuitenkaan aivan ohittanut Veneen kisa-asua. Pidän siitä kuinka rohkeasti Stella käytti värejä kisa-asussaan. Paita ei kuitenkaan oikein sovi asun värimaailmaan. Jos paita olisi ollut esimerkiksi pinkki, violetti tai valkoinen, se olisi todennäköisesti sopinut paremmin. Lisäksi satula ja suitset eivät myöskään aivan sovi asun väreihin. Asu oli kuitenkin rohkea ja hieno. Hienoa!

5. Benedicta Cloudlord (1min3s)
Benen eka luokka oli puhtaasti vedetty, toisessa luokassa tuli kuitenkin valitettavasti 4 virhepistettä. Asu on tyylikäs, mutta farkkujen tilalla olisi kuulunut olla ratsastushousut. Värit sopivat täydellisesti yhteen ja pidänkin siitä erittäin paljon. Hienoa!

6. Antonia Masterroad
Antti mokasi jo ensimmäisessä luokassa kahdella virhepisteellä joten hän ei päässyt toiseen eli ajalliseen luokkaan. Yritys oli kuitenkin erittäin hyvä! Asu on täydellinen ja sääntöjen mukainen. Värit sopivat hyvin yhteen, ja asun kuvioinnissa on käytetty hieman omaperäisyyttä. Hyvä!

7. Danielle Clearwood
Danikin mokasi jo ensimmäisessä luokassa kahdella virhepisteellä. Tämäkin yritys oli tosi hyvä, erityisesti hevosrotu huomioon ottaen. Asu on mielestäni kaunis. Punaista väriä on käytetty asussa hillitysti ja kaikki värit sopivat hyvin yhteen. Hevonenkin sopii hienosti asuun. Hyvä!

8. Fanni Seasten
Fanni valitettavasti jouduttiin hylkäämään väärän esteen hyppäämisen takia. Tämä ei ollut kuitenkaan suuri virhe, sillä tuo kohta oli mielestäni itsellekin hankala muistaa. Yritys oli loistava ja pahoittelen hylkäämistä. Asu on sääntöjen mukainen ja pidän siitä kuinka se sopii hevosen väriin. Hyvä!

Älähän missään nimessä pahastu, jos tuloksesi ei ollut toivottu! Seuraavalla kerralla menee jo varmasti paremmin ja harjoitus tekee mestarin. Kilpailut olivat juuri teitä varten ja täysin leikkimieliset. 

-Sasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti