lauantai 30. heinäkuuta 2016

PONILEIRI 4.8.-6.8.16!!!

Heei! Minä Sasha Diamondlake pidän clubille tarkoitetun ponileirin torstaista 4.8. lauantaihin 6.8. Silverglade equestrian centerissä! Elikkä leiri on siis kolmen päivän kestoinen. Ponileirillä ei painoteta mihinkään tiettyyn lajiin vaan tehdään vähän kaikenlaista. Viimeisenä päivänä (lauantai 6.8.) pidän poninäyttelyt!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, jos esimerkiksi unohdat. Haluaisin kuitenkin tietää, että tulet joten, laita mielellään viestiä sso:ssa tai wapissa tai sitten mahdollisesti chatissä, että olet tulossa leirille. Leirillä ei ole pakko olla näitä kolmea päivää, mutta, jos pääset edes yhtenä päivänä käväisemään niin on siitäkin jo apua. Vaikka et ilmoittautuisi niin tottakai saat silti osallistua! :)

SÄÄNNÖT

1. Sallittavat rodut: Jorvikponi, Chingoteague, Welshponi ja Jorvikin villihevonen (Jorvik wildhorse). Jos et omista kyseisiä rotuja niin tottakai on mahdollisuus neuvotella, millä hevosella sitten tulisit. :)

2. Pue mielellään clubiasu! Jos, et omista/ei ole mahdollisuus hankkia vielä niin pue ainakin saman tapaiset asusteet. (Sääntö ei koske viimeistä päivää).

3. Käyttäydy asiallisesti tunneilla ja pidä hauskaa! :)

4. Star Rider valitettavasti pakollinen, sillä olemme SR-alueella.

LEIRIPÄIVIEN OHJELMAT

Ensimmäinen leiripäivä: Ensimmäisenä leiripäivänä (klo 17) on normaali ratsastustunti sileällä (koulutunti), jonka jälkeen voimme olla ilman satulaa ja pitää leikkitunnin. Jos aikaa jää niin voimme tehdä jotain juttuja toiveidenne mukaan.

Toinen leiripäivä: Toisen leiripäivän  (klo 17) ohjelma on vaellus Valedale lakelle, jonne tottakai olisi hyvä ottaa pari makkaraa ja picniciä. Lakella pidämme maastoestetunnin.

Kolmas leiripäivä: Viimeinen leiripäivä (klo 17), jonka ohjelmana on poninäyttelyt. Poninäyttelyihin tulette leirillä käytetyllä ponillanne. Pukeutukaa siististi itsekin ja tässä säännöt:

1. Näyttelyissä ei käytetä huopaa eikä satulaa.

2. Näyttelyssä pitää olla suitset.

3. Lisätkää mielellään ponin "asuun" koristeita (rusetteja, kukkia, pinteleitä yms.) ja katsokaa että ne sopivat väreiltään yhteen. Otan jokaisesta näyttelypaikalla kuvan ja arvostelen jokaisen tänne blogiin jälkeen päin. Voittaja ei voita mitään, vaan "kisa" on leikkimielinen.

TULKAAHAN KAIKKI MUKAAN PITÄMÄÄN HAUSKAA! :)

-Sasha Diamondlake "Sasu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti