lauantai 31. joulukuuta 2016

Estekisojen tulokset!

Hei vain kaikki! Tänään olivat tosiaan ne estekisat, joista puhuin. Kiitos kaikille osallistujille! Paikalle tuli ihan kivasti porukkaa. Hyvin meni kaikilla! 

Ekassa luokassa (ajattomassa) kaikki saivat 0 virhepistettä, eli kaikki siirtyivät ajalliseen luokkaan. Hyvä!

Ajallisessa luokassa tuli pari mokaa ja ajat olivat kaikilla suht samat sekä erityisen nopeat! Huomasi kyllä, että tässä clubissa on varsin osaavia ihmisiä, nopeita ja niin edelleen. Hienosti meni kaikilla! Jos sijoitus ei ole odotettu, älähän hermostu, ensi kerralla menee varmasti paremmin ja tämä on vain leikkimielistä. :)


RYHMÄKUVA:

Maria Puppyfall ei osallistunut, mutta tuli kuitenkin kuvaan :)

TULOKSET (Ajallinen):

1. Willow Moonhope: 30,49s
Arvostelu:
Will veti siis puhtaan radan nopeimmalla ajalla. Asu oli mielestäni kiva ja värit yhteen sopivat. Ainoastaan tuo kukka ei ehkä ollut paras valinta asuun, muttei se anna suurta miinusta joten sijoitus oli jo selvä. Onnea!

2. Carla Lowbridge: 31,54s
Arvostelu:
Cala tuli hyvin lähelle Willin tulosta. Puhdas rata. Asu oli mielestäni täydellinen kisoihin, ruusuke oli kiva lisäys ja hiukset ja hevonenkin sopivat asuun. Onnea!

3. Lili Kingstone: 31,54s
Arvostelu:
Lilin ja Calan aika oli täysin sama! Puhdas rata. Päätös oli hankala kun Lilinkin asu oli kisoihin soveltuva ja värit yhteensopivat. Ehkä Lilin asusta jäi kuitenkin puuttuman jotain. Pidin kuitenkin asusta ja hiukset sekä hevonen sopivat asuun. Onnea!

4, Lilian Lowwood: 32,70s
Arvostelu:
Ei ollut taaskaan suuri ero ajassa. Puhdas rata. Lilianin asu oli mielestäni oikein nätti ja väriäkin oli uskallettu käyttää. Asusta minulla ei ole negatiivista sanottavaa ja ratakin meni oikein hienosti. Onnea!

5. Maria Snowcage: 35,74s
Arvostelu:
Maria veti puhtaan radan. Asu oli mielestäni kisoihin täysin sopiva eikä minulla olekaan siitä pahaa sanottavaa. Onnea!

6. Vera Fireheart: 33,23s
Arvostelu:
Veran aika oli nopeampi kuin Marian, mutta hän sai vikalle esteelle kolautuksesta 2vp. Veran asu oli mielestäni hyvin kaunis ja heppa sekä hiukset sopivat asuun, siitä ei tule mitään sanomista, minkä takia sijaakaan en voinut kovin paljoa laskea. Onnea!

7. Katarina Gladehope: 42,39s
Arvostelu:
Kata sai vedettyä puhtaan radan. Asussakaan ei ole muuta valittamista kuin että tuo ruskea reunus satulahuovassa pistää ehkä hiukan silmään, pelkkä valkoinen huopa olisi sopinut asuun täydellisesti. Asia nyt ei ole mikään maailman vakavin joten en siitä suurta miinusta anna. Asu oli kuitenkin nätti! Onnea!

8. Bianca Northgren: 45,45s
Arvostelu:
Tämä sijoitus jäi kyllä harmittamaan! Bian asu oli aivan loistava, pidin liilasta väristä ja siitä miten hiukset sopivat asuun ja asu heppaan, mutta valitettavasti Bia sai radalta 2vp ja mokan takia aikakin hiukan venyi. Kisa oli tiukkaa ja tämän asun perusteella sijoitus olisi voinut ilman mokaa olla paljon korkeampi. Onnea kuitenkin!

Yksittäiskuvista kiitos Lili Kingstonelle! :)

Kilpailu oli hyvin tiukka ja kaikki tekivät hyvää työtä. Olen tyytyväinen, etten joutunut hylkäämään yhtään ihmistä. Lupaan, että pian on taas uusi kilpailu, mutta se onkin muotikisa. ;) Tulkaahan kokeilemaan uudestaan ja näyttämään muotitietonne sitten siellä.

-Sasu













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti